Oro Toro, este un lant de restaurante cu servire rapida (Quick Service Restaurants), cu specific american, steakhouse.
Povestea a luat nastere din dorinta de a oferi o experienta plina de savoare clientilor sai, sub forma unui rasfat culinar accesibil tuturor gurmanzilor. Reputatia castigata de OSHO si Oro Toro in randul clientilor sai se datoreaza calitatii superioare a carnii de vita importata din tari precum SUA, Irlanda, Noua Zeelanda, Uruguay, Italia sau Franta, si, in special, taieturilor realizate de cei trei macelari ai restaurantului OSHO Primaverii, formati in Germania si spania.
Astfel burgerii gourmet ganditi de Chef Iosif Stefanescu, produsi din carne de vita de cea mai inalta calitate, au ajuns sa poata fi serviti si in afara capitalei.
De la idee si deschiderea primei locatii pana in prezent nu au trecut nici trei ani, timp in care Oro Toro a ajuns la 12 locatii si se gaseste in mall-urile raspandite in tot Bucurestiul, dar si in Brasov, Timisoara si Deva.
Iosif Stefanescu este unul din cei mai cunoscuti chefi din Capitala, are o experienta de peste 22 ani in gastronomie si conduce bucataria de la restaurantul Osho, unul dintre cele mai populare restaurante steakhouse premium din Romania.
Pasiunea lui pentru gatit s-a nascut in bucataria de acasa, pe langa mama. La vremea aceea, „una din activitatile mele preferate era sa-i imbunatatesc retetele. asa ca mi-am urmat chemarea si am facut liceul de profil la Viilor, locul de initiere al celor cu gand de bucatarie la vremea aceea.”
De acolo, primul pas in cariera sa a fost in cea mai elaborata bucatarie profesionala de la acea vreme, in 1994, cea a restaurantului de la hotelul sofitel din Bucuresti. Urmatorul pas a fost tot la un hotel de lant, de data aceasta la Marriott, in Munchen. si, la fel ca multi alti bucatari cu experienta de la noi, adevarata scoala si-a facut-o pe mare, pe vasele de croaziera. intors in tara, a lucrat la deschiderea restaurantului din Radisson, iar in 2011 s-a stabilit la OSHO.