Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala Business Magazin Tineri Manageri 2019

BUSINESS Magazin vă invită şi anul acesta la celebrarea succesului profesional al tinerilor din mediul românesc de afaceri cu prilejul lansării catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, ajuns la a 14-a ediţie.

Ca în fiecare an, şi în ediţia din acest an a catalogului ne-am propus să aducem în prim-plan 100 de tineri manageri, antreprenori sau angajaţi, care contribuie la succesul unui business.

Managerii din ziua de azi sunt în permanent contact cu mediul de business internaţional, acesta influenţând majoritatea ariilor de lucru - tehnologia, de exemplu, reflectă importanţa globalizării asupra mediului de afaceri, indiferent de localizare sau domeniul de activitate.

Pe de altă parte, deschiderea din ce în ce mai mare faţă de pieţele vestice prin oportunităţile aduse de companiile internaţionale pe plan local a făcut ca mulţi dintre tinerii din România să aleagă să îşi construiască o carieră departe de casă.

Unii dintre ei au mizat în continuare pe dobândirea succesului peste hotare, iar alţii au revenit în ţară după ce au dobândit experienţa internaţională ocupând posturi de conducere în afara ţării.

 

În cadrul evenimentului, vom discuta cu câţiva dintre cei care au ales să se întoarcă despre căutarea succesului profesional:

 

  • Care este cel mai bun mediu pentru un tânăr profesionist în construirea reuşitelor profesionale – România sau pieţele vestice?
  • Care sunt „lecţiile învăţate peste hotare” de tinerii din România?
  • Cât de important este mediul internaţional de afaceri pentru modul în care se desfăşoară activităţile de business din România?
  • Cât de mult se inspiră managerii români din ceea ce fac companiile externe?

 

 
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali