Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Viitorul tău depinde de tine. Viitorul nostru depinde de voi

CEO AWARDS se află la a noua ediţie şi are ca scop recunoaşterea performanţelor celor 100 CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea în cadrul companiei, dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

Suntem brandul care de 14 ani îi descoperă pe actualii şi viitorii executivi şi antreprenori de succes ai României. Business MAGAZIN este locul de întâlnire al celor care vor să îşi transforme ideile în realitate şi să ofere exemple prin reuşitele lor - atât din punctul de vedere al cifrelor, cât şi al modelelor de leadership pe care le oferă.

Poveşti, oameni, trenduri, analize şi idei care ajută, inspiră şi motivează. 

Pentru al nouălea an consecutiv, Business MAGAZIN publică anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO din România.

Acesta nu este un simplu clasament, ci un barometru al exemplelor din mediul local de afaceri: executivii şi antreprenorii au fost votaţi pentru exemplul pe care îl oferă, tăria de a rezista, abilitatea de a inova, de a inventa şi a se reinventa.

Şi anul acesta, în cadrul galei CEO Awards, vom aplauda performanţele acelor CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea în cadrul companiei, dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

Vom acorda 10 premii prin care să recunoaştem performanţele pentru 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

La 100 de ani de la Marea Unire, trei decenii de capitalism şi 14 ani de Business MAGAZIN, îi învităm pe cei mai admiraţi reprezentanţi ai mediului de business să transmită inspiraţia lor şi în afara scenei de business. În contextul vremurilor turbulente pe care le trăim, suntem în căutarea unor repere. Cei mai admiraţi CEO din România pot fi şi ei pioni de la care să pornească schimbarea României. Haideţi să ne unim forţele pentru a schimba societatea în bine.

Care sunt modalităţile prin care exemplele celor mai admiraţi executivi de pe plan local pot să depăşească graniţele businessului?

Care sunt cele mai arzătoare probleme ale societăţii şi care sunt posibilele soluţii oferite de executivii admiraţi?

Cum pot fi bunele practici din business extinse în afara acestuia?

Cum facem ca reprezentanţii acestei comunităţi să îşi unească forţele şi să transformăm exemplele comunităţii de business într-un nucleu de schimbare a societăţii?

Executivii care apar în catalogul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA au fost votaţi de aproximativ 250 de reprezentanţi ai mediului local de afaceri.

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali