Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER PRINCIPAL PARTENER PRINCIPAL PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE
Share event
Parteneri
 • Superbet
  Superbet
  PARTENER PRINCIPAL

 • Hagag Development Europe
  Hagag Development Europe
  PARTENER SILVER

  HAGAG Development Europe este dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidenţiale şi comerciale în România. Intrată pe piaţa locală încă din anul 2016, compania este implicată în achiziţionarea, dezvoltarea de proiecte şi renovarea unor imobile care implică investiţii de peste 200 de milioane de euro, localizate în zonele premium ale Bucureştiului. Adiţional capitalului propriu, compania beneficiază şi de acces la piaţa de capital israeliană, proiectele dezvoltate în România fiind listate la Bursa din Tel Aviv (TASE). Acţionarii şi echipa locală de management se bucură de o vastă experienţă în sectorul imobiliar, fiind implicaţi, în ultimii 16 ani, în tranzacţionarea de proprietăţi, proiectarea, aprobarea planificării, construcţia şi livrarea de proiecte rezidenţiale şi comerciale de referinţă, în Israel şi România. Toate proiectele companiei vor beneficia de servicii tip concierge, Hagag Development Europe fiind singurul dezvoltator din România care va asigura, vreme de 15 ani,  administrarea imobilelor şi a spaţiilor comune pentru proiectele livrate.

   

 • EY Romania SILVER
  EY Romania SILVER
  PARTENER SILVER
 • Philip Morris România
  Philip Morris România
  PARTENER PRINCIPAL

 • Immofinanz
  Immofinanz
  PARTENER PRINCIPAL

   

  .

 • BIOFARM
  BIOFARM
  PARTENER BRONZE

  .

 • Aqua Carpatica - BRONZE
  Aqua Carpatica - BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • Clinica Gregorian
  Clinica Gregorian
  PARTENER BRONZE

  Clinica Gregorian este un centru de estetică facială şi corporală din Bucureşti care oferă o gamă largă de servicii din aria chirurgiei plastice, estetice, atât minim invazive, cât şi chirurgicale.

  Chirurgia sânului, liftingul facial, tratarea ridurilor sau volumizarea buzelor sunt printre cele mai căutate intervenţii estetice realizate de specialiştii din cadrul clinicii.

  De peste 6 ani, Clinica Gregorian are o activitate continuă, contribuind la tratarea şi înfrumuseţarea a peste 3000 de pacienţi anual, din ţară şi de peste hotare.

 • Answear SILVER
  Answear SILVER
  PARTENER SILVER
 • Quintessentially Romania
  Quintessentially Romania
  PARTENER BRONZE

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali