Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Gala CEO AWARDS 2022

Gala CEO Awards 2022

BM Networking Party – Like for Like, ca la 18 ani

De 18 ani îţi povestim succesul în afaceri! La mulţi ani!

 

Peste 860 de ediţii, 55.000 de pagini tipărite în revistă, peste 80 de evenimente Meet the CEO, în jur de 40 de cataloage, 501.611 vizualizări pentru cel mai citit articol pe site, 121.000 de like-uri pe Instagram, circa 24.000 de „adepţi” pe LinkedIn şi 2.000 de „followers” pe Instagram, deja sute de minute de interviuri în format video – sunt câteva dintre cifrele Business MAGAZIN adunate în 18 ani. Numărul de prieteni pe care ne place să credem că ni i-am făcut este însă nemăsurat. Sărbătorim majoratul cu prietenii noştri - şi sunteţi toţi invitaţi!
 
Business MAGAZIN s-a născut pe 5 octombrie 2004, când o mână de oameni şi-au propus să facă o revistă altfel decât toate produsele media care existau pe piaţă: voiau să spună poveşti despre afaceri. De atunci, storytellingul a devenit obligatoriu pentru strategia oricărei companii – indiferent de dimensiune. Echipa BM a descoperit între timp staruri ale lumii de business, a organizat mii de interviuri, a prezentat tendinţe şi fenomene. La fel ca acum 18 ani, ediţia tipărită de Business MAGAZIN apare în continuare săptămânal – şi a rămas în continuare singurul produs media de business cu o astfel de periodicitate de pe piaţă – dar am dezvoltat şi alte produse, care alcătuiesc un adevărat ecosistem în care voi să vă spuneţi poveştile: prin cataloage, evenimente, articole sau emisiuni online. 
 
Indiferent de mediul în care apare, brandul Business MAGAZIN este despre inspiraţia pentru cei care vor să realizeze ceva şi să se realizeze. Continuăm alături de voi!
 

 

Oracolul de leadership al României

 

Şi pentru că inspiraţia merge mână în mână cu visele şi mai puţin cu obiectivele de business, în cadrul evenimentului de anul acesta organizăm o discuţie „ca la 18 ani” cu cei prezenţi. 
În ceea ce am putea numi „Oracolul de leadership al României”, cei prezenţi vor răspunde la întrebări precum:

 

 
Unde îşi văd afacerile peste ani şi unde se visează ei peste încă 10 ani de capitalism?
 
Cine sunt oamenii pe care îi admiră?
 
  • Ce cred ei că înseamnă fericirea angajaţilor – şi cum poate fi atinsă ? Dar fericirea unui lider?
  • Care este calitatea indispensabilă pentru un lider din mediul de afaceri? 
  • Dar care sunt cele mai mari defecte ale liderilor prezentului în România? 
  • Brand personal vs. brandul companiei - ce este mai important pentru un lider din business şi de ce?
  • Discreţia vs. prezenţă în social media

 

100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA

Inspiraţia în afaceri este obiectivul nostru şi la 18 ani aşa că şi anul acesta vom premia performanţele acelor CEO care au câştigat respectul reprezentanţilor mediului românesc de business şi ale căror nume apare în catalogul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

Realizat pe baza voturilor primite de la peste 500 de oameni care fac parte din mediul local de afaceri, acesta nu este un simplu clasament, ci un barometru al leadershipului românesc.

 

La fel ca în ultimii ani, ne-au ajutat să facem acest clasament reprezentanţii companiei de resurse umane Undelucram.ro, prin găzduirea platformei de votare prin care s-a realizat clasamentul admiraţiei.

 

La fel ca în fiecare an, vom acorda premii pentru executivii şi antreprenorii care au câştigat admiraţia mediului de afaceri românesc.

 

 

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali