Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Gala CEO AWARDS 2023

Gala CEO AWARDS 2023 – Podcast Leaders: Cei Mai Admiraţi CEO din România

 

Gala „Podcast Leaders: Cei Mai Admiraţi CEO din România" este o celebrare a excelenţei în mediul de afaceri, centrată pe povestirile captivante ale liderilor de succes, în contextul puterii cuvintelor şi a podcastului, una dintre cele mai populare forme de propagare a mesajelor în prezent. Evenimentul încurajează schimbul de poveşti autentice şi experienţe valoroase, subliniind că fiecare voce contează şi poate inspira schimbări semnificative în lumea afacerilor şi dincolo de aceasta. Premiile pe care le vom acorda se bazează pe voturile şi aprecierea mediului de afaceri românesc, exprimată prin intermediul platformei undelucram.ro. Acest concept actualizat integrează şi informaţia despre premiile acordate directorilor executivi pe baza voturilor primite, aducând în atenţia publicului recunoaşterea comunităţii de afaceri pentru cei mai apreciaţi lideri.

 

Scopul evenimentului:

 

  • Povestirea şi împărtăşirea poveştilor de succes ale liderilor de afaceri pentru a inspira tinerii antreprenori şi profesioniştii în căutare de îndrumare.
  • Crearea unei comunităţi interconectate care să încurajeze dialogul şi schimbul de idei între liderii de opinie, mediul de afaceri şi public.
  • Premierea celor mai admiraţi 10 directori executivi şi antreprenori din România pe baza voturilor colectate de pe platforma undelucram.ro.

 

Elemente-cheie ale evenimentului:

 

  • Podcast Talks: Discuţii şi interviuri în format podcast cu executivii şi antreprenorii din România, unde aceştia vor împărtăşi poveştile lor, provocările întâmpinate şi lecţiile învăţate pe parcursul carierei lor.
  • Gala de Premiere: O ceremonie de premiere a celor mai admiraţi CEO din România, recunoscuţi în baza a peste 500 de voturi primite de la mediul de afaceri, evidenţiind contribuţia lor la dezvoltarea comunităţii şi economiei.
  • Sesiuni de Networking: Oportunităţi ample de a facilita întâlniri şi discuţii între participanţi, pentru a promova colaborările şi schimbul de idei într-un mediu prietenos şi interactiv.
  •  Tehnologie şi Inovaţie: Integrarea tehnologiei pentru a facilita participarea şi interacţiunea în cadrul evenimentului, cu posibilitatea de a asculta în timp real podcast-uri sau a pune întrebări speakerilor.

100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA

Inspiraţia în afaceri este obiectivul nostru şi la 18 ani aşa că şi anul acesta vom premia performanţele acelor CEO care au câştigat respectul reprezentanţilor mediului românesc de business şi ale căror nume apare în catalogul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

Realizat pe baza voturilor primite de la peste 500 de oameni care fac parte din mediul local de afaceri, acesta nu este un simplu clasament, ci un barometru al leadershipului românesc.

 

La fel ca în ultimii ani, ne-au ajutat să facem acest clasament reprezentanţii companiei de resurse umane Undelucram.ro, prin găzduirea platformei de votare prin care s-a realizat clasamentul admiraţiei.

 

La fel ca în fiecare an, vom acorda premii pentru executivii şi antreprenorii care au câştigat admiraţia mediului de afaceri românesc.

 

 

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali