Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Partener Partener PARTENER Partener PARTNER Partener PARTENER BRONZE Partener
Share event
DESPRE EVENIMENT

Inovatie, inovatii, s.f. – noutate, schimbare, prefacere. Rezolvare a unei probleme de tehnica sau de organizare a muncii cu scopul imbunatatirii (productivitatii) muncii, perfectionarii tehnice sau rationalizarii solutiilor aplicate.
Sec, nu? Poate cea mai seaca definitie pentru unul dintre cuvintele care misca lumea, care ne schimba ca oameni, care ne imbogateste in fiecare zi, fara de care nu ar exista nimic din ceea ce azi starneste pasiuni care frizeaza nebunia. 
La cea de-a 5-a ediţie a Galei După Afaceri Premium incercam sa dam o alta imagine acestui cuvant, sa-l ilustram prin oameni si idei, sa-l eliberam din aceasta definitie rece care nu-i face deloc cinste unui fenomen de care suntem dependenti.
 
Si celebram inovaţia premiind excelenţa în industria de lux dar si promotorii din spatele brandurilor exclusiviste de succes.
 
Alese în funcţie de rubricile revistei, distincţiile pentru cele 10 categorii vor fi acordate oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor, dar şi brandurilor de lux care şi-au făcut loc în paginile După Afaceri Premium de-a lungul timpului.