Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER SUPORT Partener SILVER PARTENER GOLD PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Toamna se numără bobocii, dar nu numai. În acest anotimp când natura se îmbracă în culori calde şi variate, iar soarele se duce mai repede la culcare, După Afaceri Premium numără reuşitele de peste an din industria de lifestyle şi lux. Aşa cum v-am obişnuit, toamnă de toamnă, ne dăm întâlnire pentru a celebra împreună şi pentru a premia actorii principali din industria frumosului.

Într-o seară blândă şi senină (sperăm noi) de toamnă vom încununa eforturile antreprenorilor care vor să pună România pe scena gastronomică a lumii. Vom premia designerii locali care au dus creaţiile „made in Romania” pe cele mai importante podiumuri din lume. Nu îi vom uita nici pe creatorii de arome care ne „duc de nas” cu cele mai sofisticate parfumuri, dar nici pe maeştrii orologeri care se iau la întrecere cu timpul.

După Afaceri Premium a construit în jurul său, în cei mai bine de zece ani de prezenţă, o comunitate de oameni care pun zi de zi o nouă „cărămidă” la fundaţia unei industrii a luxului care condimentează mediul de business local cu un strop în plus de frumos.

Pentru cei care nu ştiu – puţini sperăm noi - După Afaceri Premium este o publicaţie lunară de lux care completează Ziarul Financiar din punct de vedere al conţinutului prin trendurile de business lifestyle pe care le prezintă în paginile sale.

Dincolo de revistă, DA Premium, sau DAP cum îi spun prietenii, pregăteşte cu sârg şi migală şi gala După Afaceri Premium, care an de an are loc în luna octombrie. Ce moment mai bun de a celebra decât toamna, când se numără bobocii?

 

 

 

Află mai multe