Conferinţe
  Meniu
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Quiet luxury in loud times

Despre bucuria intimităţii în vremuri impersonale

 

Multe voci creditează serialul american Succession pentru că a adus în prim plan luxul tăcut sau discret. Există şi aceia care vorbesc despre actriţa Gwyneth Paltrow ca fiind reprezentanta emblematică a acestui trend în 2023. Până şi consumatorii din China, cunoscuţi pentru că iubesc brandingul şi logo-urile, au început să găsească atrăgător acest tip de lux, care aparent nu spune nimic, dar care, de fapt, are o poveste. Trebuie doar să ai urechi să o asculţi. Sau ochi să o descoperi.

Nu degeaba zicala „Diavolul stă în detalii” se potriveşte atât de bine industriei de lux. Uneori e vorba despre un element distinctiv. Alteori e doar despre croiala şi materiale. Cert e că luxul este despre relaţii mai degrabă personale şi de lucruri de care te bucuri cu adevărat în propria intimitate. Iar într-o perioadă în care totul este public şi la vedere, ce poate fi mai important decât intimitatea?

Pornind de la acest crez, vom încerca să aflăm la ediţia din acest an a Galei După Afaceri Premium care sunt brandurile care pun umărul la construcţia unui mediu sustenabil şi totodată atemporal al luxului.

Ne revedem, aşa cum v-am obişnuit, atunci când frunzele îşi schimbă culoarea, când se numără bobocii, toamna.

Şi, la fel ca în fiecare toamnă, vom sărbători arta de a trăi frumos şi oamenii care au făcut chiar şi în dificilul an 2023 ca acest lucru să fie posibil.

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali