Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
OFFICIAL CAR PARTENER PRINCIPAL PARTENER PRINCIPAL PARTENER PRINCIPAL PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER
Share event
Parteneri
 • Mercedes - Benz
  Mercedes - Benz
  OFFICIAL CAR

 • Carrefour
  Carrefour
  PARTENER PRINCIPAL

  Carrefour România oferă clienţilor săi un univers de posibilităţi de a face cumpărături în siguranţă: direct în cele 360 de magazine din ţară, unde, cu aplicaţia Carrefour şi casele de marcat Self Check-Out, sesiunea de shopping devine rapidă şi uşoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro şi platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play şi App Store.

  Carrefour susţine comunităţile în care activează prin programe şi iniţiative naţionale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate, în ansamblul ei: Cooperativa Agricolă Vărăşti, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc şi Creştem România BIO, în cadrul căreia a introdus în premieră în România, eticheta “în conversie la bio”. În plus, Carrefour a susţinut atât financiar cât şi prin transfer de expertiză, înfiinţarea Fundaţiei pentru Dezvoltarea Agriculturii, organism independent care îşi propune să contribuie la o schimbare sistemică a sectorului legumicol din România.

  Ducând mai departe grija pentru comunitate şi mediul înconjurător, Carrefour România derulează Punem Preţ pe Plastic, un program de economie circulară adresat reducerii cantităţii de ambalaje din plastic şi introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire şi reciclare. De asemenea, compania a introdus pungile biodegradabile şi compostabile alături de o gamă extinsă de produse biodegradabile, realizează programe de colectare selectivă şi derulează iniţiative de încurajare a bunelor obiceiuri. Acestor iniţiative li se adaugă contribuţia de peste un deceniu la Banca de Alimente - Crucea Roşie şi suportul pentru multe alte programe prin care susţine comunităţile vulnerabile şi reduce risipa alimentară.

   

 • Philip Morris România
  Philip Morris România
  PARTENER PRINCIPAL

 • IMMOFINANZ
  IMMOFINANZ
  PARTENER PRINCIPAL

   

  .

 • International Alexander Holding BRONZE
  International Alexander Holding BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

 • Impetum Group
  Impetum Group
  PARTENER BRONZE

  Impetum Group s-a format din reunirea sub aceeaşi umbrelă a CITR, liderul pieţei de insolvenţă din România, cu 20 de ani de experienţă în management de criză, ROCA, prima soluţie de consolidare a IMM-urilor româneşti care au un viitor valid, dar traversează un moment dificil, şi ROCA X, un proiect destinat start-up-urilor disruptive din piaţa de tehnologie. Impetum Group este grupul românesc care şi-a propus să aducă la un loc capital, management şi servicii, dedicat misiunii de a maximiza valoarea de business în oricare etapă din viaţa unei companii.

   

 • Answear SILVER
  Answear SILVER
  PARTENER SILVER
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali