Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER BRONZE PARTNER
Share event
Parteneri
 • Generali Romania
  Generali Romania

 • Metropolitan Life
  Metropolitan Life
  PARTENER GOLD

  .

 • Groupama Asigurari
  Groupama Asigurari
  PARTENER BRONZE

  Groupama, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, Groupama îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.

   

 • Microsoft
  Microsoft
  PARTNER

  Fondată în 1975, Microsoft facilitează transformarea digitală într-o eră guvernată de servicii cloud şi soluţii inteligente. Misiunea companiei este aceea de a permite fiecărei persoane şi fiecărei organizaţii de pe planetă să îşi atingă pe deplin potenţialul. Strategia Microsoft constă în dezvoltarea celor mai bune platforme şi servicii de productivitate pentru a pune la dispoziţia companiilor soluţii cloud şi inovatoare care au la bază inteligenţa atificială.

  Microsoft a deschis primul birou în România în 1996 şi este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa soluţiilor software şi cloud globală şi locală. Customer Excellence and Support (CE&S) este al doilea centru de suport din Europa, fiind în acelaşi timp un hub de ingineri profesionişti care stau alături de clienţi şi parteneri pentru a dezvolta soluţii avansate de suport.

   

 • Partener La Fantana
  Partener La Fantana

 • CertAsig
  CertAsig