Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati. Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITATI SPECIALI
Florin Talpes
CEO, Bitdefender

Florin Talpeş este CEO al Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate din industria globală şi cel mai cunoscut brand IT românesc. În anul 1990, împreună cu soţia sa Măriuca, Florin Talpeş a pus bazele Softwin, un furnizor important de soluţii software şi servicii din România. Fondată în 2001, Bitdefender este acum o companie ale cărei produse sunt distribuite la nivel internaţional printr-o reţea de parteneri proprii peste tot in lume.


 

Bogdan Dumitru
CTO, Bitdefender

Chief Technology Officer la Bitdefender, Bogdan Dumitru are în responsabilitate o echipă de peste 160 de specialisti IT, care dezvoltă soluţii împotriva’s amenintărilor de securitate la nivel mondial. Urmându-si pasiunea pentru domeniul securitătii datelor, s-a alăturat echipei Bitdefender acum 10 ani, el fiind resposabil pentru dezvoltarea unei solutii proprii antivirus, denumită Sherlock Holmes AV. Dl. Dumitru este absolvent al Universitătii de Matematică din Bucuresti.