Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin


Speakerul din 21 mai este Rami Ghaziri, CEO Agroli Group

 

Despre Agroli Group

Grupul Agroli a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 527 de milioane de lei, în uşoară creştere faţă de veniturile obţinute în 2011, peste 60% din producţie fiind exportată.


În 2006, după preluarea Avicola Crevedia şi Avicola Tărtăşeşti, Agroli Group a început să investească în tehnologizarea liniilor de producţie şi abatorizare. Investiţiile însumează aproximativ 75 de milioane de euro.
În anul 2011 Agroli a început exporturile către Europa de Vest, ceea ce s-a tradus într-o cifră de afaceri cu 86% mai mare decât în anul precendent.


"După ce acum doi ani am reuşit să pătrundem pe pieţe importante din vestul Europei, în 2012 strategia noastră a fost să optimizăm producţia la maximum, astfel încât să răspundem atât cererii de pe piaţa din România, cât şi de pe pieţele externe. În acest moment valoarea exporturilor către Olanda, Germania şi Franţa reprezintă peste 60% din valoarea totală a producţiei, iar în acest an ne propunem să lansăm un nou produs premium în România, dar şi să intrăm şi pe alte pieţe", a declarat joi într-un comunicat Rami Ghaziri, directorul general al Agroli Group.


Din grup fac parte Avicola Tărtăşeşti (creştere şi reproducere păsări, staţie de incubaţie), Avicola Crevedia (ferme de păsări şi abator), Fabrica de Nutreţuri Combinate şi Crevedia Express (magazine proprii de desfacere).


Grupul este deţinut de investitori libanezi.