Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO Arobs

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

--------------------------------------------------------------------------

Voicu Oprean, CEO, AROBS

 

Voicu Oprean este absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Automatizări Calculatoare şi deţine un Masterat în Administrarea Afacerilor din cadrul aceleiaşi universităţi. A absolvit şi un EMBA de la Wu Wien, în 2008, precum şi cursurile London Executive Business School în 2018 şi President's Program in Leadership YPO la Harvard Business School în 2021.

În anul 1998, Voicu Oprean a înfiinţat AROBS, o companie pornită din Cluj-Napoca şi care în prezent furnizează servicii şi soluţii software în diverse industrii, pentru peste 10.000 de clienţi din Europa, America de Nord şi Asia. AROBS este prezentă în 11 locaţii din România şi 8 din străinătate, iar 950+ de specialişti şi colaboratori ai companiei construiesc soluţiile viitorului pentru Automotive, Embedded, Life Sciences, Travel, IoT, Fintech şi Enterprise. De asemenea, AROBS este cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori Bucureşti.

Pe lângă activitatea în cadrul AROBS, Voicu Oprean este şi investitor, atât ca angel, dar şi ca membru al unor fonduri, precum Cleverage, specializat pe soluţii medtech, dar şi ca partener Early Game Ventures, unul dintre fondurile cele mai active pe piaţă. Totodată, domnul Oprean este membru în board-ul Endeavor Romania, parte dintr-o reţea globală care sprijină startup-urile tech cele mai promiţătoare. În plus, Voicu Oprean este mentor şi business advisor pentru multe startup-uri, antreprenori din zona de business.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali