Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogdan NeacşuGeneral Manager, Preşedinte al Comitetului de Direcţie CEC Bank

 

Cu o extinsă experienţă profesională, de circa 20 de ani în domeniul financiar-bancar, Bogdan Neacşu ocupă pozitia de Director general - Preşedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank din octombrie 2019. 

Bogdan Neacşu s-a alăturat CEC Bank la începutul anului 2019, ocupând funcţia de Director şi prim vicepreşedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Bogdan Neacşu a ocupat funcţii de conducere în mai multe bănci din România: BRD, Volksbank, Garanti Bank şi Patria Bank.