Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

Tema intalnirii: "Arta parteneriatului"

Martin Zmelik

Country Manager si Presedinte al Directoratului CEZ Romania

 
 
 
Martin Zmelik a absolvit Facultatea Economica de Management din cadrul Universitatii Economice din Praga, obtinand, de asemenea, şi titlul de MBA in cadrul U.S. Business School.
 
Intre 2000 şi 2002, inainte de a se alatura echipei CEZ, a mai lucrat in domeniul financiar, IT si management de proiect la Komercni Banka si Ceska Pojistovna (Komercni Banka este membra Société Générale, iar Ceska Pojistovna este una dintre cele mai mari companii de asigurari din Republica Ceha). 
 
Si-a inceput cariera in Grupul CEZ in Ianuarie 2005, cand a preluat sarcina de a crea si dezvolta portofoliul international al Grupului CEZ din pozitia de Director de Operatiuni Internationale.
 
Incepand cu luna Februarie 2010, Martin Zmelik a preluat pozitia de Director de Operatiuni si Membru al Directoratului in cadrul CEZ Romania. In timpul mandatului sau au fost finalizate Parcul Eolian CEZ din Dobrogea si proiectul de retehnologizare a microhidrocentralelor de la nord de Resita, rezultatele financiare ale Grupului CEZ in Romania au inregistrat valori record la nivel de grup (2012), iar portofoliul existent a fost consolidat. 
Martin Zmelik si-a afirmat inca de la venirea in Romania convingerea ca imbinarea talentelor locale cu experienta si cunostintele internationale reprezinta reteta pentru rezultate de succes, sustinand transformarea companiei într-un partener pe termen lung al comunitatii.
 
Incepand cu 1 iulie 2014, Martin Zmelik a devenit Country Manager si Presedinte al Directoratului CEZ Romania, preluand carma afacerilor CEZ in Romania. In contextul unui portofoliu extins de activitati, de la productia de energie din surse regenerabile si pana la distributia si furnizarea de energie electrica, dar si a unor schimbari importante in sectorul energetic in plan european si local, misiunea lui Martin Zmelik de a dezvolta afacerile din Romania se canalizeaza pe doua directii principale: consolidarea portofoliului existent prin imbunatatirea proceselor si a operatiunilor si extinderea serviciilor conexe oferite clientilor, in special in sectorul eficientei energetice.