Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Marian Pantazescu
CEO si Membru in Consiliul de Administratie, Electrogrup Infrastructure | E-INFRA

Anterior pozitiei actuale de CEO al Grupului, Marian a fost Preşedintele Direct One. De asemenea, din august 2008 până în iulie 2017 Marian a fost CEO al Direct One. El coordonează activităţile de telecomunicaţii de la sediul grupului din Bucureşti. La Direct One, Marian a supravegheat transformarea reţelei de fibră optică deţinută de Electrogrup într-o întreprindere comercială completă, sporind numărul contractelor pentru serviciile lit şi dark fiber. În plus, a supravegheat lansarea primei reţele de distribuire a conţinutului, cu capabilităţi multi-screen şi multi-platformă pe reţeaua centrală Direct One.

Este un profesionist cu experienţă în domeniul telecomunicaţiilor, cu o experienţă de 21 de ani în domeniu. Înainte de Direct One, el a fost Deputy CTO, Network Senior Director şi membru al Consiliului Executiv şi al Comitetului Strategic de Revizuire al Vodafone România. În cei 11 ani de experienta in filiala locală a Vodafone a fost responsabil pentru gestionarea infrastructurii de reţea şi a platformelor de servicii ale companiei, supravegherea unui buget anual de peste 300 de milioane de euro şi coordonarea a peste 330 de profesionişti. În acest timp, Marian a asistat de asemenea achiziţia locală a Connex care a urmat tranzactiei.

Înainte de Vodafone a lucrat pentru Ericsson România. Separat, în perioada 2012-2013 a fost preşedintele Consiliului de Administraţie al Postei Romane, compania de servicii poştale de stat, cel mai mare angajator din ţară, cu peste 30.000 de angajaţi. Marian are o diplomă de Master în Telecomunicaţii de la Academia Militară si un Executive MBA la Asebuss/ Universitatea Kennesaw. Este casatorit si are un copil.

 

Daniel Farmache
Deputy CEO, E-INFRA, Electrogrup Infrastructure | E-INFRA

Daniel Farmache este unul dintre cei mai apreciati bancheri de investitii ai tinerei generatii.

Daniel s-a alaturat echipei E-INFRA dupa ce anterior a facut parte din divizia de investment banking a Citigroup din Londra, lucrand in cele mai mari IPO-uri si mandate M&A din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Inainte de aceasta pozitie, Daniel Farmache a lucrat in cadrul biroului Citi din Romania pentru mari companii cu capital romanesc, in tranzactii pe pietele de capital si diverse structuri de credit. In 2016, Daniel Farmache a fost consilier in Cancelaria Prim-ministrului şi director de cabinet al ministrului Muncii.

El  este absolventul unui MBA la London Business School, cu un stagiu la Massachusetts Institute of Technology, este licentiat cu first class honours in finante-banci in Marea Britanie (University of Reading – ICMA Centre) si in drept la Bucuresti (Universitatea Nicolae Titulescu) si detine certificatul CFA (Chartered Financial Analyst).

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali