Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

Următorul pas în energie - digitalizarea!

Toni Volpe, Country Manager,

Enel România

 
 
Toni Volpe s-a alăturat Grupului Enel în urmă cu 10 ani şi a obţinut o importantă experienţă internaţională în câteva funcţii manageriale cheie din cadrul grupului. Între 2011 şi 2014 a fost Director Planificare Resurse Umane, Compensaţii, Dezvoltare, Instruire şi Recrutare la nivel de grup, raportând directorului Enel pentru Resurse Umane şi Organizare. În această funcţie, el a susţinut angajamentul sporit şi implicarea managementului Enel în activităţile de dezvoltare a capitalului uman, reproiectarea unor procese strategice cheie de resurse umane, precum şi procesul de integrare al grupului Enel. Din 2005 până în 2011, a fost Country Manager în America de Nord pentru Enel Green Power (EGP), raportându-i directorului general executiv al EGP. Sub conducerea lui, compania şi-a diversificat portofoliul accesând noi tehnologii şi a înregistrat o creştere substanţială a capacităţii instalate şi marjei brute, devenind un operator lider în domeniul centralelor regenerabile în Statele Unite şi Canada. Anterior, Toni Volpe a lucrat în Departamentul pentru Strategie Corporativă al Enel, raportând direct directorului general executiv al grupului Enel cu privire la programe cheie de dezvoltare corporativă.  
 
Toni Volpe a absolvit cum laude Facultatea de Management, Economie şi Inginerie Industrială din cadrul Universităţii Politehnice din Milano, Italia, finalizându-şi studiile cu un MBA la Şcoala Postuniversitară de Afaceri a Universităţii Columbia, New York, SUA.
 
Dl. Volpe ocupă noua poziţie la Enel România, un investitor important în această ţară, începând cu 30 aprilie. Se alătură companiei într-un moment important al dezvoltării acesteia, performanţa reţelei îmbunătăţindu-se considerabil în ultimii ani. 
 
După trei ani la conducerea Enel România, dl. Luca D’Agnese va prelua o altă poziţie de conducere importantă, din cadrul Grupului Enel. Întreaga echipă îi mulţumeşte dlui. D’Agnese pentru conducerea sa, pentru abordarea profesionistă şi energică de care a dat dovadă, cu ajutorul căreia compania a reuşit să obţină rezultate semnificative.