Conferinţe
INVITAT SPECIAL
Andre Vivan da Silva
CEO , General Manager, GSK România

În mandatul său, preluat la 1 septembrie 2016, Andre conduce echipa de management GSK România cu obiectivul de a păstra competitivitatea şi performanţa la nivel local şi de a continua alinierea strategiei la grupul GSK, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume.

Prezentă de peste 25 de ani în România, GSK promovează progresul în domeniul îngrijirii sănătăţii locuitorilor acestei ţări şi contribuie prin ativitatea sa la îmbunătăţirea speranţei de viaţă şi a calităţii vieţii românilor, ajutându-i să realizeze mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult.

Andre Vivan da Silva are o experienţă vastă şi o înţelegere profundă a industriei farmaceutice şi a business-ului GSK.  

Înainte de ocupa poziţia de General Manager, Andre a deţinut funcţia de vicepreşedinte Primary Care şi Commerical Operations în Italia. S-a alăturat echipei GSK în 2009, ca Specialty Business Unit Director, în Brazilia. În 2012, a fost numit Head of Academy, Commercial Excellence EMA, conducând divizia regională de Operational Planning, Sales şi Launch Excellence din Londra, iar în 2013 a fost numit Head of Business Planning, China.

Andre Vivan are un master în Administrarea Afacerilor Internaţionale la Universitatea Bournemouth UK. Andre Vivan este din Brazilia şi a venit în România împreună cu soţia şi fiica sa.