Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

Tema intalnirii: Noua dinamica a dezvoltarii urbane si rolul devoltatorilor imobiliari

Tatian Diaconu, Director General,

IMMOCHAN

 
 
 
Din ianuarie 2012, Tatian Diaconu se afla la conducerea Immochan Romania, divizia imobiliara a grupului Auchan, fiind angajat pentru a infiinţa si dezvolta aceasta companie pe piata romaneasca. Tatian Diaconu a absolvit Academia Trupelor de Uscat Nicolae Balcescu din Sibiu. Dupa o cariera de trei ani ca ofiter, a plecat in Franta, unde a urmat cursurile Universitatii din Le Havre, fiind licentiat cu un master in managementul organizatiilor, serviciilor si evenimentelor. In 2002 s-a angajat la Decathlon, in Franta, si a evoluat pas cu pas pana cand, in 2006, a acceptat pozitia de responsabil de expansiune pentru Decathlon Romania. La inceputul anului 2008 a fost numit in aceeasi pozitie la Bricostore pentru pietele din Romania, Ungaria, Croatia.
 
In Romania, Immochan exerseaza cele patru meserii de real estate ale grupului: dezvoltare de proiecte imobiliare in parteneriat cu hipermarketurile Auchan, leasing si property management pentru centrele comerciale si valorizarea patrimoniala a proprietatilor grupului Auchan.