Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Jaak Mikkel
Director General ,Coca-Cola HBC România
Jaak Mikkel este Director General Coca-Cola HBC România din 1 iunie 2014. S-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în anul 2008, având rolul de Director de Vânzări pentru Ţările Baltice. În 2012, Jaak a fost promovat în funcţia de Director General al Coca-Cola HBC Macedonia şi, împreună cu echipa sa, a generat cea mai mare creştere înregistrată vreodată, din punct de vedere al volumului şi al cotei de piaţă, atât pe segmentul de băuturi carbogazoase, cât şi pe cel de bere.  În 2013,  Coca-Cola HBC Macedonia a generat cel mai mare profit din istoria sa, iar gradul de implicare a angajaţilor a crescut semnificativ.
 
Creşterea înregistrată  de Coca-Cola HBC România şi menţinerea acestei tendinţe pe parcursul celor aproximativ 3 ani de la preluarea mandatului sunt două dintre cele mai importante realizări ale lui Jaak şi echipei pe care o coordonează în România. 
 
În 2016, Jaak Mikkel a fost ales în Consiliul de Administraţie al Camerei de Comerţ Româno-Americane (AmCham), asociaţie în cadrul căreia deţine rolul de Vicepreşedinte şi Preşedinte al Comitetului de Mediu.
 
Înainte de a se alătura Coca-Cola HBC, Jaak Mikkel a lucrat timp de 10 ani în cadrul companiei Shell, unde a deţinut diverse funcţii de conducere, în mai multe ţări europene.
 
Jaak a absolvit International Business la Universitatea Internaţională Concordia din Estonia. Este cetăţean eston şi, împreună cu soţia şi cei doi copii, s-a stabilit în România pe perioada mandatului.  
 
Vorbeşte estonă, engleză, rusă şi finlandeză. Jaak practică tenis şi baschet.