Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.
 
Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.
Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Boris Billich
CEO,Mercedes-Benz Romania

Boris Billich, CEO Mercedes-Benz Romania, detine o vasta experienta in domeniul auto si are cunostinte solide despre piata auto, acumulate pe parcursul carierei sale, atat la sediul central din Germania, cat si in cadrul sucursalelor din Emiratele Arabe Unite, Republica Ceha si Rusia. 

CEO-ul Mercedes-Benz Romania si-a inceput activitatea in 1993, ca Manager Vanzari si Marketing pentru diviziile de autoturisme, autovehicule comerciale usoare si camioane Mercedes-Benz in diverse tari din Europa Centrală si de Est, iar in 1998 a fost unul dintre fondatorii sucursalei Daimler din Dubai, Orientul Mijlociu. La inceputul anului 2000, Boris Billich s-a întors in Germania pentru a coordona  activitatile  de Vanzari si Marketing ale diviziei de Autovehicule Comerciale – Europa Centrala, unde a ramas pana in 2004, cand a fost numit Director de Vanzari si Marketing Autovehicule Comerciale pentru Republica Ceha.

In octombrie 2008, Boris Billich a devenit Vicepresedinte Vanzari si Marketing Autovehicule Comerciale  pentru Mercedes-Benz Rusia, unde s-a ocupat de reorganizarea activitatilor pentru camioane, fiind promovat ulterior ca CEO Mercedes-Benz Trucks Vostok. Primul sau contact cu Romania a avut loc in anul 1996, moment in care a fost numit Market Manager pe diverse tari, inclusiv Româaia. Boris Billich se afla la conducerea Mercedes-Benz Romania din iunie 2013.