Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

Hezi Shayb, CEO,  

NEW KOPEL GROUP

 

Hezi Shayb este CEO al New Kopel Group din iunie 2014. Isi incepe cariera in serviciul militar iar, dupa ce termina Academia Navala de Ofiteri, este implicat, pentru o perioada de 7 ani, in serviciile inteligente si de combatere. Se retrage din armata ca Maior.
Dupa o cariera in zona militara, isi incepe cariera in domeniul asigurarilor, in Israel. In paralel, obtine un Master in Business Administration.
 
Pana in 2004, a ocupat pozitiile de Executiv, VP si CEO intr-unele dintre cele mai importante companii de asigurari din Israel precum OZ Group, Grupul Istraelian Phoenix si Migdal Group.
 
In 2004, Hezi Shayb isi incepe cariera in automotive in pozitia de CEO al Iveco Israel si Presedinte al Asociatiei Importatorilor de Vehicule, Camioane si Autobuze. De asemenea, ocupa functia de Director General Adjunct al MCA Group.
In paralel, Hezi Shayb este impresarul lui Hagar Finer, Campion Mondial la Box.  In tot acest timp, se specializeaza si obtine un doctorat in Magamentul Crizelor. 
 
Hezi Shayb vine in Romania in 2013, si, un an mai tarziu, ocupa funcţia de CEO al New Kopel Group. Venirea sa la New Kopel Group a insemnat o crestere simtitoare a business-ului. In momentul de fata, Grupul se concentreaza pe investitii in alte linii de business.