Conferinţe
Parteneri
 • NN Romania
  NN Romania
  PARTENER

  NN este prima companie internaţională de asigurări de viaţă care a intrat pe piaţa din România, în 1997, iar de 15 ani activează şi pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe pieţele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România şi pe segmentele asigurărilor de sănătate şi de locuinţă. În prezent, NN are 500 de angajaţi şi 1.600 de consultanţi financiari şi manageri în forţa de vânzări şi susţine peste 2,3 milioane de clienţi de asigurări şi pensii, un sfert din populaţia activă a României, să protejeze tot ceea ce contează mai mult pentru ei.

   

  NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internaţional şi o prezenţă puternică în 11 ţări, având în total peste 16.000 de angajaţi şi peste 20 milioane de clienţi. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 şi se asigură că este mereu aproape de clienţi cu responsabilitate şi angajamente susţinute.

   

  Prin activitatea de business şi investiţiile în societate, NN îşi propune să genereze schimbări pozitive în vieţile oamenilor, sprijinindu-i să creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei şi cei dragi lor. NN identifică soluţii care răspund problemelor actuale ale societăţii şi contribuie la implementarea acestora ori de câte ori are ocazia împreună cu parteneri din sectorul non-profit. Concret, compania susţine iniţiative importante care au ca scop crearea de oportunităţi economice pentru tineri şi pentru familii defavorizate, dar şi accesul la educaţie şi servicii medicale pentru cei mai vulnerabili dintre noi.

   

   

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali