Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin

 

Daniela Lulache, Director General, Nuclearelectrica

Dinamica schimbarii si noua strategie corporatista ale Nuclearelectrica: de la idei la rezultate.

 

Despre Daniela Lulache

Daniela Lulache este de profesie economist, fiind absolventa a Academiei de Studii Economice si a numeroase cursuri de specialitate, cu o experienta bogata in management financiar, detinand functii de conducere cu atributii  complexe atat in sectorul privat, cat si in cel de stat.
Daniela Lulache a fost recrutata pentru functia de Director General la SN Nuclearelectrica SA in luna mai 2013, detinand inainte de aceasta pozitie, functiile de consilier al Vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei si de Director General al Fondului Proprietatea, dupa o experienta profesionala bogata in sectorul bancilor private din Romania.