Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
INVITAT SPECIAL Zdenek Romanek
Preşedinte & CEO, Raiffeisen Bank România

Pasionat de tehnologie şi impactul digitalizării asupra industriei de banking, Zdenek Romanek are peste 20 de ani de experienţă în servicii financiare şi consultanţă de management. Din 2022 este Preşedinte & CEO al Raiffeisen Bank România, iar înainte de preluarea mandatului, a dobândit o vastă expertiză de leadership cu expunere internaţională în mai multe ţări din Europa şi SUA. Timp de aproape 7 ani, a fost membru al Comitetului Director şi Vicepreşedinte Retail la Slovenska Sporitelna, responsabil de coordonarea digitalizării băncii, totodată implicat în dezvoltarea strategiei de transformare digitală la nivelul întregului grup Erste, în cadrul căruia a coordonat şi activitatea de bancassurance.

Născut în nordul Moraviei, are două Masterate, în Computer Science la Charles University, şi în Isurance & Banking  la Universitatea de Economie şi Business din Praga, şi un MBA la INSEAD.

Zdenek Romanek şi-a început cariera ca IT freelancer în Cehia, trecând, ulterior, în consultanţă de business, în companii precum KPMG şi McKinsey, apoi în domeniul financiar-bancar.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali