Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
INVITAT SPECIAL Mihai Peşte
Director General, Reţele Electrice

Mihai Peşte este Director General al companiilor de distribuţie a energiei electrice, după ce anterior a condus E-Distribuţie Muntenia şi operaţiunile de distribuţie a energiei electrice ale Enel în Rio de Janeiro, Brazilia, precum şi departamentul de dezvoltare a reţelei de distribuţie a grupului Enel în Brazilia, între 2020 şi 2023.

Mihai s-a alăturat companiilor Enel în România în vara anului 2006, în rolul de inginer proiectant de reţele electrice. A urmat ulterior un program intens de dezvoltare managerială, astfel că, după 2011, timp de peste zece ani, a gestionat reţelele de distribuţie din Ilfov şi Bucureşti, şi a coordonat (după 2015) distribuţia de energie electrică în regiunea Muntenia.

În 2004, a absolvit Facultatea de Inginerie Electrică de la Universitatea Transilvania din Braşov, iar astăzi este unul dintre specialiştii de top din România în domeniul energiei.