Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Mark Hilton
CEO ,Sphera Franchise Group (KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery)

Mark Hilton este CEO Sphera Franchise Group S.A, cel mai mare grup de restaurante din România care deţine companiile ce operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery. Din octombrie 2011, el conduce echipa care gestionează brandurile de pe piaţa locală. Din această poziţie, Mark Hilton a obţinut o creştere semnificativă de-a lungul celor şase ani, gestionând afacerile celui mai mare grup de restaurante din România. În timpul mandatului său, toate afacerile brandurilor Yum! s-au poziţionat în primele trei locuri în tabelele operaţionale din Europa.

Cu peste 20 ani de expertiză în industria alimentară şi a companiilor tip franciză, el a condus operaţiunile brandurilor internaţionale de top de pe multiple pieţe din Europa.

Anterior numirii sale în funcţia din România, Mark Hilton lucra cu brandurile YUM! din aprilie 1994, când s-a alaturat echipei YUM! Brands Inc. După ce a ocupat funcţii diferite precum Manager de Distribuţie, Manager Regional pentru Europa, Director de Franciză pentru Europa Centrală, el a devenit  DDO (Directorul Departamentului de Operaţiuni) pentru Europa în 2007. Rolul său în această poziţie era de a stimula creşterea afacerii prin intermediul vânzărilor, investiţiilor, coerenţa operaţională şi de performanţă.

Absolvent al Universităţii Oxford Brookes, el a urmat de asemenea traininguri în industrie precum: Yum Fast Track Operations Training Programme, Finance Management pentru Senior Managers la Şcoala de Business Londra, Absolvent al Trainingului Program de doi ani, Ford. Totodată el deţine o Diplomă BSC de Excelenţă în Hotel şi Managementul Cateringului.

Mark este căsătorit şi are doi copii.