Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Murielle Lorilloux
CEO, CEO, Vodafone / UPC România
Murielle Lorilloux a preluat conducerea Vodafone România la 1 septembrie 2017; anterior acestei numiri a fost CEO al Vodacom din Republica Democrată Congo. Înainte de a lucra pentru Vodafone, Lorilloux a deţinut mai multe poziţii de management în cadrul Orascom Telecom Algeria, Wana Corporate şi Capgemini. Murielle Lorilloux este cetăţean francez, a absolvit Ecole Supérieure de Commerce din Paris, a urmat un MBA la University of Texas din Austin şi are o diplomă de master în economie obţinută la Universitatea Paris Nanterre.
 
În opinia sa, „Reputaţia este în prezent importantă la toate nivelele, pentru că stabileşte un nivel de încredere în rândul stakeholderilor, deopotrivă din cadrul şi din afara companiei. La fel ca şi în cazul unui brand sau al unei companii o bună reputaţie poate ajuta sau accelera la iniţiativele, prin atragerea unor oameni competenţi şi cu dorinţa de a lucra cu tine sau care au încredere în judecata ta. Iar social media înlesneşte răspândirea de informaţii care influenţeză o reputaţie – fie în sens pozitiv sau negativ.”