Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
Meet the Employer este o videoconferinţă săptămânală dedicată celor mai noi tendinţe din domeniul resurselor umane, văzută prin prisma celor mai dinamici angajatori din economie. Evenimentul se adresează atât candidaţilor, cât şi angajatorilor care vor să arate ce planuri de recrutare au, pentru ce roluri vor să facă angajări, ce conţine pachetul de beneficii oferit angajaţilor şi care este viitorul industriei pe care o reprezintă.
 
Meet the employer este un ”marketplace” al informaţiilor despre piaţa muncii din România, văzută prin prisma angajatorilor care caută să-şi extindă echipele şi să arate cum se diferenţiază pe piaţă.
 
Videoconferinţa este o oportunitate de promovare a politicilor de recrutare ale celor mai dinamici angajatori în faţa candidaţilor din middle şi top management şi experţi în diferite arii de activitate.
 
Află mai multe
INVITAT SPECIAL
INVITAT SPECIAL Luminiţa Florea
Director People & Culture,Philip Morris România

Luminiţa Florea este Director People & Culture în cadrul Philip Morris România. Luminiţa are o experienţă de aproape 19 ani în Resurse Umane în diverse roluri şi în domenii foarte variate, de la telecom, la petrol & gaze, pharma şi tutun. În 2012 s-a alăturat Philip Morris România, iar din 2017 a preluat funcţia de Director People & Culture pentru ambii afiliaţi Philip Morris în România (fabrică şi entitatea comercială) şi este responsabilă, împreună cu echipa ei, de definirea şi implementarea strategiei de resurse umane. Despre cei 11 ani petrecuţi în Philip Morris România, Luminiţa spune că nu au însemnat doar a fi martor al schimbării prin care trece compania, ci şi o transformare în plan personal, o călătorie de care s-a bucurat în fiecare moment.

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali