Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Noul cod al insolventei. Solutia pentru mediul de business de azi?

Ziarul Financiar va organiza impreuna  cu  Ministerul Justiţiei si Banca Naţionala a României conferinta “Noul cod al insolventei. Solutia pentru mediul de business de azi?” pe 13 februarie 2014, incepand cu ora 09.30.

Insolventa, care a lovit direct peste 100.000 de firme din Romania si a contaminat intregul mediu de business ca urmare a legaturilor comerciale si de finantare dintre societati, a ajuns sa fie o piatra de moara pentru economie, in conditiile in care administratorii si lichidatorii judiciari gasesc cu greu cumparatori pentru activele acestor firme care raman cu anii in-afara circuitului economic.

Ministerul Justitiei a promovat la sfârşitul anului trecut un proiect de modificare şi completare a cadrului legislativ in materie. Proiectul se află, actualmente, în procedură de adoptare în Parlament, la Senat, şi este de asteptat să intre în curând în dezbatere.

Pentru a lamuri stadiul proiectului si perspectivele anului 2014, Ziarul Financiar isi propune sa aduca la aceeasi masa in cadrul unei conferinte specialistii in domeniu.