Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
Ziarul Financiar impreuna cu Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri (ABSL) din România, cea mai importantă organizaţie care reprezintă sectorul de servicii de afaceri din România, vă invită la conferinţa anuală “Good Services – Great Business”, care va reuni reprezentanţi ai celor mai mari centre de servicii de afaceri din România şi din străinătate, membri ai autorităţilor guvernamentale şi locale, precum şi reprezentanţi ai organizaţiilor care sprijină expansiunea acestei industrii. Serviciile pentru afaceri reprezintă un domeniu cheie pentru dezvoltarea economică a României, iar ABSL are rolul de a sprijini dezvoltarea pe termen lung a acestui sector care a generat până în prezent peste 60.000 de locuri de muncă la nivel local.


Conferinţa anuală “Good Services – Great Business” va avea loc pe 30 septembrie 2014, începând cu ora 09:00, la Radisson Blu Hotel, sala Atlas, Bucureşti. Evenimentul se adresează profesioniştilor din industrie şi îşi propune să demareze un dialog constructiv şi transparent între autorităţile publice şi sectorul privat din domeniul serviciilor partajate, externalizării proceselor de afaceri şi a tehnologiei informaţiei, precum şi cercetării şi dezvoltării, despre impactul industriei serviciilor de afaceri în economia locală, abilităţile şi competenţele de care dispune România în această arie, potenţialul atragerii de investiţii străine şi strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a acestui sector de business.

 

 
Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
Care sunt perspectivele de dezvoltare a sectorului strategic de servicii pentru afaceri şi ce rol are în economia României?
 
Cum va contribui industria de servicii pentru afaceri la dezvoltarea pieţei muncii din România?
 
Care sunt măsurile de creştere a atractivităţii României pentru investiţii străine în proiecte de externalizare şi partajare a serviciilor?
 
Ce abilităţi şi cunoştinte sunt necesare industriei de servicii pentru afaceri în urmatorii trei ani, în vederea atragerii unui volum mai mare de investiţii străine?
 
Care sunt provocările industriei de servicii pentru afaceri şi cum pot fi acestea transformate în oportunităţi?
Află mai multe
Parteneri media