Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Putem fi mai competitivi prin externalizare?

O tendinta bine conturata pe pietele vestice, externalizarea unor departamente din interiorul unor companii - cum sunt cele de IT, de exemplu, catre alte firme specializate in furnizarea respectivei game de servicii, a inceput sa castige in teren si in Romania.

Multe dintre proiectele de externalizare din Romania au fost realizate de subsidiare ale unor mari grupuri internationale, dupa modelul urmat pe alte piete. insa odata cu declansarea crizei si companii locale au inceput sa apeleze la companii de outsourcing pentru a-si mentine sub control costurile sau pentru a imbunatati activitatea departamentelor implicate.

Daca la inceput serviciile de paza erau cel mai des externalizat job, acum si plata salariilor sau serviciile de suport IT incep sa fie lista activitatilor interne la care companiile sunt gata sa renunte.

In acest context, Ziarul Financiar, liderul presei de business din Romania, va organiza evenimentul ZF OUTSOURCING, in care-si propune sa aduca in acelasi loc, autoritatile si cei mai mari jucatori din domeniul  IT.