Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Organizator Organizator Partener Principal
Share event
DESPRE EVENIMENT

Summit-ul Internaţional „Viziune şi strategie pentru atragerea de investiţii private în infrastructura din România”

Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi International Finance Corporation (IFC), parte a World Bank Group, vă invită la summit-ul internaţional cu tema „Viziune şi strategie pentru atragerea de investiţii private în infrastructura din România”.

 

Data şi ora: marţi, 16 mai 2023, orele 9:30 – 17:10

 

Cel mai amplu eveniment dedicat proiectelor de investiţii în sectoare cheie ale economiei prin mecanismul Parteneriatului Public Privat (PPP) are loc la Bucureşti, cu participarea unor lectori renumiţi  şi cu participarea reprezentanţilor autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale din ţara noastră.

Societatea de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi International Finance Corporation (IFC), parte a World Bank Group, cu sprijinul fondului de investiţii în infrastructură Meridiam şi al partenerului media Ziarul Financiar organizează primul summit internaţional ce reuneşte demnitari de rang înalt din România, reprezentanţi ai autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, experţi în structurarea legală, tehnică şi economico-financiară a proiectelor de PPP, precum şi specialişti în implementarea efectivă a unor investiţii cheie în regim de PPP în sectorul infrastructurii de transport şi infrastructurii sociale din mai multe jurisdicţii.

Deşi există apetit pentru utilizarea PPP în domeniul infrastructurii de transport şi sociale de pe plan local, România nu a înregistrat progrese semnificative până în prezent. În alte ţări, sectorul infrastructurii de transport şi sociale - sub toate formele sale: autostrăzi, porturi, aeroporturi, metrou, căi ferate, spitale, şcoli, agricultură - formează în continuare cea mai mare parte a proiectelor de PPP. Astfel, mecanismul PPP este cel mai potrivit pentru a asigura interacţiunea dintre politică, dezvoltare sustenabilă, economie circulară, tehnologie şi finanţare.

 

Audienţa summit-ului:

Summit-ul Internaţional în domeniul Parteneriatului Public-privat cu tema „Viziune şi strategie pentru atragerea de investiţii private în infrastructura din România” se adresează în principal reprezentanţilor autorităţilor administraţiei publice şi centrale, cu atribuţii în domeniu, şi reprezentanţilor investitorilor din mediul privat.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali