Dan Crişfaluşi este un lider creativ cu o experienţă de peste 30 de ani în tranformarea digitală a proceselor în diferite industrii, de la industria energetică la domeniul guvernamental şi sănătate. A gestionat proiecte ICT de o mare diversitate, naţionale, internaţionale, complexe şi cu impact major. A ocupat poziţii de top management în Electrica, Enel, EY, CNAS.
-
., .
-
., .
Andreia Stanciu conduce biroul ACCA Europa de Sud. Ea şi-a înfiinţat biroul în martie 2006, la Bucureşti şi acum este responsabilă de activităţile ACCA în opt ţări, printre care România, Bulgaria, Cipru, Grecia şi Malta. Are opt ani de educaţie academică în contabilitate şi peste 20 de ani de experienţă de lucru cu organisme profesionale de contabilitate la nivel naţional, regional şi internaţional. Este profesionistă în managementul proiectelor şi deţine un master în marketing. Ea a predat recent contabilitate şi studenţilor universitari.
-
., .
Eduard Dumitraşcu este Preşedintele Asociaţiei Române Smart City, profesor asociat la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, lector la Institutul Naţional de Administraţie şi fondatorul Academiei Smart City. În ultimii şapte ani, Eduard a creat un ecosistem unic în România, dedicat oraşelor inteligente, pornind de la zero. Înainte de Asociaţia Română Smart City, acest subiect era puţin sau deloc abordat. Cu o abordare pozitivă, mobilizând cei mai buni actori din domeniu, învăţând din cele mai bune practici, călătorind pentru învăţare, împărtăşind informaţii, a reuşit să reunească o echipă de experţi şi să creeze numeroase instrumente gratuite, accesibile pentru administraţie. Focusul său principal a fost crearea ecosistemului pentru educarea administraţiei locale şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite cetăţenilor.
-
., .
Cristina Apahideanu este un consultant senior cu experienţă impresionantă în optimizarea şi digitalizarea proceselor de afaceri pentru firme multinaţionale din România şi din Europa. Traseul educaţional divers, care include printre altele MBA-ul Româno-Canadian, licenţa în Management şi Master Pedagogic la Academia de Studii Economice Bucureşti, Master în Relaţii Internaţionale, Management de Proiect şi a contribuit la formarea unui portofoliu de competenţe relevante pentru implementarea de proiecte de transformare digitală pentru organizaţii complexe. Cristina este antreprenor din 2004 si este în prezent membru fondator şi parte a echipei de management în două start-up-uri, care îşi propun să sprijine companiile în tranziţia către modele superioare de performanţă şi sustenabilitate.
-
., .
George Creţu este un antreprenor de carieră, cu experienţă semnificativă, de peste 30 de ani în domeniul IT şi expertiză axată pe abordarea holistică a interacţiunilor şi proceselor sociale şi de afaceri. Are un istoric educaţional impresionant, care include printre altele un doctorat în management la Swiss Management Center, diploma de master în Management la Universitatea din New York, Statele Unite ale Americii şi Management de Proiect la Universitatea din Histadrut, Israel, Afaceri internaţionale şi consultanţă în management la Asociaţia Internaţională a Consultanţilor. Preocuparea pentru procese şi modele de business sustenabile a urmat în mod natural unei cariere de peste 30 de ani dedicate consultanţei în managementul şi digitalizarea proceselor de afaceri, management de proiect şi antreprenoriat, în cadrul căreia se disting preocupari specializate, în diverse perioade: 6 ani de implicare în cercetarea academică în economie instituţională şi ştiinţe comportamentale, 12 ani de experienţă managementul proiectelor complexe, 5 ani de consultanţă internaţională pentru diferite instituţii de consultanţă, cercetare şi audit şi 1 an în cadrul Guvernului României în calitate de consilier al primului ministru, specializat în elaborarea politicilor sociale.