Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Nils Granath
Partner, Stockholm, Sweden, Cartagena Capital

Nils Granath este investitor, antreprenor în serie şi un mentor pentru proiectele antreprenoriale din IT, tehnologie şi software.

Înainte de a se alătura fondului de investiţii Cartagena Capital, Nils a fost director de investitii pentru Swisscom, unde a condus departamentul de investiţii. De asemenea, a fost membru în Board-ul mai multor companii importante, precum: Swisscom Auto ID-ul Services AG (care a fuzionat cu Vilant Oy), Liberovision AG (vânduta companiei Vizrt).

Cele mai importante reuşite ale sale includ vânzarea primului sistem de produse de telefonie mobile în Ucraina, introducerea tehnologiei digitale de telefonie mobilă în Brazilia, managementul proiectelor internaţionale web de consultanţă de la Icon Medialab, sau atragerea unei infuzii mari de capital pentru compania Mobilisys.

În prezent, Nils deţine în portofoliul personal un brevet de invenţie şi alte patru în aşteptare pentru inovarea unor serii de produse. De asemenea, Nils este co-fondator şi director NearShore GmbH, o companie software de securitate mobile.

Mai multe informaţii despre Nils, dar şi alţi investitori prezenţi la întâlnire găsiţi pe website-ul evenimentului.