Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinţa ZF #Optimize Business. Manufacturing

ZF #Optimize Business - Manufacturing
 
 

În lumina recentelor evoluţii globale din jurul COVID-19, am luat decizia de a aduce mai aproape clienţilor noştri o serie de evenimente axate pe industrie, care oferă liderilor şi managerilor posibilitatea de a se angaja digital cu colegii şi specialiştii în tehnologie şi pentru a găsi răspunsuri la unele dintre cele mai actuale întrebări ale acestora.

 

Microsoft a făcut parteneriat cu una dintre cele mai valoroase platforme de afaceri din România, Ziarul Financiar, pentru a aduce la viaţă ZF #Optimize Business - o platformă de dialog pentru a împărtăşi idei, inovaţii şi iniţiative în unele dintre cele mai critice domenii: producţie, dezvoltare IT& software şi energie.

 

Te invităm să te alături evenimentului ZF #Optimize Business.Manufacturing în data de 21 septembrie, între 17:00 şi 18.30, sa aprofundăm aceste subiecte si să oferim soluţii pentru deblocarea barierelor tehnologice, ajutându-vă să consolidaţi amprenta digitală şi să realizaţi noi oportunităţi.

 

În acest climat economic global actual şi în perioada de incertitudine, cea mai mare lecţie este că nicio afacere nu este imună la o criză şi nici o organizaţie nu este 100% rezistentă.
Dar ne-a învăţat, de asemenea, că afacerile digitale şi cele care dispun de unele resurse digitale au reuşit să pivoteze mai rapid şi să răspundă nevoilor clienţilor lor.
 

Organizaţiile care utilizează transformarea digitală au reuşit să răspundă rapid, deoarece această criză a avut un impact asupra industriilor lor, au o bază solidă pentru redresare şi încep deja să îşi reimagineze ceea ce poate aduce viitorul.

 
 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali