Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER SILVER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

VIDEOCONFERINTA CSR în vremea COVID-19: Pot companiile să rezolve problemele societăţii în context pandemic?

Într-o perioadă în care supravieţuirea este mai degrabă obiectivul pentru companii din majoritatea industriilor - nu doar din România – dar şi la nivel internaţional – conceptul de responsabilitate socială este şi acesta umbrit de contextul pandemic.

Totuşi, poate acum mai mult decât niciodată, COVID-19 oferă o oportunitate pentru ca afacerile să îşi demonstreze implicarea în societate şi să contribuie la adresarea unor probleme globale, dar şi specifice societăţii româneşti urgente.

În cadrul evenimentului „CSR 2020: Pot companiile să rezolve problemele societăţii în context pandemic?”, ne propunem să mergem dincolo de definiţiile clasice ale conceptului de CSR şi să vă oferim o interpretare pragmatică asupra modului în care se face CSR în România.

Împreună cu anuarul „Cele mai responsabile companii din România”, vă propunem să analizăm modul în care companiile de pe piaţa locală au decis „să ia problema în mâini”, acolo unde instituţiile statului încă nu au reuşit, găsind rezolvare problemelor care au devenit poate mai arzătoare ca niciodată în contextul pandemic.

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali