Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

lmpetum Group impreuna cu Ziarul Financiar – liderul presei de business din Romania initiaza o serie de dezbateri mediatizate cu privire la problemele reale si actuale cu care se confrunta antreprenorii si economia locala.

 

lnvitatii acestor dezbateri vor fi antreprenori, reprezentati ai bancilor si ai mediului de afaceri din Romania, specialisti in diferite domenii, dar si reprezentanti ai autoritatilor publice ce au impact in mediul de business.

 

lmpreuna speram sa ajungem la idei inovatoare si solutii viabile pentru economie.

 

Dezbaterile fac parte din Confldex by lmpetum Group - un proiect de anvergura nationala care va radiografia pas cu pas efectele pe care criza coronavirusului le va avea asupra economiei si va pune accent pe elementele care redau increderea mediului de business din economie.

 

Confidex este invitatia lansata de lmpetum Group din dorinta de a crea un cadru de colaborare intre personalitati relevante din mediul de business pentru a contribui la reconstructia strategica si corecta a uneieconomii robuste in Romania.

 

Astfel, organizăm luni, 29 iunie, începând cu ora 10:30, cea de-a patra dezbatere din cadrul proiectului, într-o videoconferinţă găzduită online pe www.zf.ro şi pe pagina de Facebook @Ziarul Financiar, secţiunea videouri.

Videoconferinţa, cu tema Rezultatele primului sondaj de piaţă despre încrederea în economie în vremuri de criză, va fi moderată de Andrei Cionca, CEO Impetum Group şi Cristian Hostiuc, Director Editorial al Ziarului Financiar.

 

Concluziile dezbaterii, alături de răspunsurile preliminare colectate de la 400 de respondenţi din mediul de afaceri, ne vor da nişte repere mai clare şi ne vor ajuta să trasăm o hartă actuală şi relevantă a încrederii în economie, de care avem mare nevoie.

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali