Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER SILVER
Share event
DESPRE EVENIMENT
Data şi ora: luni, 13 noiembrie 2023, în intervalul orar 09.20-12.00
 
 
Adopţia energiei regenerabile este una dintre direcţiile-cheie ale tranziţiei spre o economie sustenabilă şi un instrument de rezilienţă pentru companii şi industrii în faţa fluctuaţiilor de pe piaţa energiei convenţionale. Producţia de energie electrică din surse regenerabile (solar, eolian ş.a.) aduce beneficii directe în planul optimizării costurilor operaţionale şi atrage în ultimii ani un interes semnificativ şi în continuă creştere în rândul companiilor. Oportunităţile de finanţare a proiectelor de energie „verde” se diversifică şi, pe lângă instrumentele active (granturi, PNRR şi fondul de modernizare), apar altele noi, precum contractele pentru diferenţă (CfD) şi contractele de achiziţie pe termen lung (PPA).
 
Cum arată piaţa energiei electrice „verzi”? Care sunt oportunităţile actuale de finanţare şi ce instrumente noi apar? Ce sunt contractele pentru diferenţă (CfD) şi contractele de achiziţie pe termen lung (PPA) şi ce presupun? Care sunt condiţiile de eligibilitate şi paşii de urmat? Care este perspectiva diverselor părţi interesate (autorităţi de reglementare, finanţatori, aplicanţi, beneficiari ş.a.)?
 
Deloitte România şi Ziarul Financiar vor răspunde la toate aceste întrebări în cadrul videoconferinţei pe care o organizează luni, 13 noiembrie 2023, de la ora 09.20, cu contribuţia invitaţilor, reprezentanţi ai unora dintre cele mai importante bănci din ţară, active în domeniul finanţării energiei regenerabile, ai unor jucători relevanţi pentru tema contractelor de achiziţie pe termen lung (PPA-uri), activi în diverse sectoare, precum şi cu perspectiva Ministrului Energiei, Sebastian Burduja.
 
Videoconferinţa va fi transmisă live pe zf.ro şi pe conturile de Facebook ale Deloitte România şi ale Ziarului Financiar.
 
Dacă doriţi să primiţi prin e-mail, imediat după încheierea conferinţei, prezentarea care va fi susţinută de Deloitte, vă rugăm să vă înregistraţi aici.
 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali