Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTNER PRINCIPAL PARTNER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

RESTART ROMÂNIA. CUM VA ARĂTA NOUA ERĂ ECONOMICĂ

Criza generata de pandemia COVID – 19 a lovit peste noapte in afacerile tuturor companiilor, care trebuie sa se adapteze la noile conditii si la un viitor incert.
 
Insa nevoie de comunicare a devenit si mai mare. Oamenii, antreprenorii, angajatii si angajatorii vor sa stie ce solutii sunt, cum s-au adaptat companiile la noile conditii, ce se poate face pentru continuarea activitatii.
In perioada aceasta, Ziarul Financiar, prin intermediul platformelor sale online, si-a consolidat pozitia de principala sursa de informatii a mediului de business, cu o crestere de 3 ori a traficului pe site-ul zf.ro.
Ca urmare, Ziarul Financiar isi duce mai departe proiectele: editia e-paper, zf.ro, Facebook/Ziarul Financiar, ZF Corporate, conferinte video. 
 

ZF Video Conferinta RESTART ROMÂNIA. CUM VA ARĂTA NOUA ERĂ ECONOMICĂ  este o conferinta video online care se va desfasura marti 5 mai 2020, intre 10.00 -12.50

 

Obiectiv: configurarea noii economii – cum va arata noua era economica in care intra business-ul, atat in Romania cat si in strainatate 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali