Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTNER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinta ZF BRD Finanţări europene pentru business sustenabil

ZF & BRD – Groupe Société Générale: Finanţări europene pentru business sustenabil

Cum se pregătesc companiile pentru noul indicator de business: sustenabilitatea

 

Cât de mult poluează produsele pe care le comercializează o companie, a câta parte din profit se întoarce în comunitatea în care a fost generat şi cât de transparent este un angajator în ceea ce priveşte diferenţele salariale dintre femei şi bărbaţi reprezintă o parte dintre indicatorii de sustenabilitate pe care fiecare companie va trebui să îi raporteze în următorii ani.

Dacă la nivel internaţional de discută deja despre crearea de standarde internaţionale legate de impactul asupra mediului, asupra societăţii şi asupra modului de guvernanţă, în România abia se fac primii paşi în domeniul sustenabilităţii. Finanţările verzi, trecerea la energie verde, vânzarea de produse create sustenabil sau programele de reciclare sunt doar o parte dintre tendinţele înregistrate în acest domeniu.

În acest context, IMM-urile din România pot contribui, în următorii ani, la crearea unui mediu de business sustenabil şi pot accesa programe de finanţare care să ajute la crearea de produse şi servicii dezvoltate durabil.

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali