Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTNER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinta ZF & BRD – Groupe Société Générale 

Finantari europene pentru digitalizarea Romaniei

Cum pot fi accesaţi banii din PNRR pentru digitalizare

 

CONTEXT:

 

Peste 2,8 miliarde de euro din PNRR – Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă –, adică 21% din sumele totale alocate reformelor, vor fi destinaţi digitalizării. Din această sumă, 500 de milioane de euro merg spre digitalizarea IMM-urilor, 500 de milioane de euro vor fi investiţi în proiecte internaţionale de producţie de semiconductori, iar 1,8 miliarde de euro vor fi alocaţi digitalizării administraţiei publice, sistemului de educaţie şi de sănătate.

 

În acest context, sute de IMM-uri româneşti din sectorul IT pot contribui, în următorii ani, la digitalizarea României, fie prin accesarea de ajutoare de stat care să le ajute să fie mai eficiente, fie prin furnizarea de servicii IT pentru digitalizarea sectorului public.

 

  • Ce trebuie să ştie un IMM dacă vrea să acceseze fonduri pentru digitalizare
  • Cum poate un furnizor de servicii IT să câştige un contract de digitalizare în sectorul public
  • Ce lecţii pot fi învăţate din experienţa digitalizării administraţiilor publice din alte state

 

Ziarul Financiar şi BRD – Groupe Société Générale propun o discuţie despre ce trebuie făcut pentru a accesa sumele alocate digitalizării în cadrul programului PNRR în cadrul videoconferinţei ”Turneu ZF & BRD – Groupe Société Générale: Finanţări nerambursabile pentru România”.

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali