Conferinţe
Parteneri
 • ISOPAN
  ISOPAN
  PARTENER

  ISOPAN este lider mondial în producţia de panouri metalice şi termoizolante. Promovează construcţia sustenabilă, oferind soluţii inovative şi materiale mai sigure şi mai eficiente.

  Grupul îşi are sediul la Verona şi controlează şase unităţi de producţie din toată lumea. Este prezent în Italia cu două centre de producţie la Frosinone şi Verona iar în străinătate prin Isopan Ibérica la Tarragona (Spania), Isopan Est la Bucureşti (România), Isopan Deutschland la Plötz (Halle, Germania), Isopan Rus la Volžskij (Volgograd, Rusia) şi Isocindu la Silao (Guanajuato, Mexic).

  De peste 40 de ani, Isopan contribuie la îmbunătăţirea sectorului construcţiilor oferind soluţii care îmbină funcţionalitatea materialelor, sustenabilitatea procesului, siguranţa utilizatorilor şi eficienţa energetică a clădirilor, fie că este vorba de clădiri noi sau de clădiri recalificate energetic. Panourile Isopan tip sandwich ajută la obţinerea creditelor necesare pentru certificarea LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), standardul cel mai folosit din lume pentru certificarea sustenabilităţii clădirilor. Energia necesară producerii acestora este generată de instalaţii fotovoltaice.

  Isopan colaborează cu principalele asociaţii de sector, universităţi şi centre de cercetare, pentru a gasi soluţii inovatoare care să confere un plus de valoare clădirilor şi proiectelor implementate de clienţii grupului.

   

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali