Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
ZF #Optimize Business - Energy
 
 

În lumina recentelor evoluţii globale din jurul COVID-19, am luat decizia de a aduce mai aproape clienţilor noştri o serie de evenimente axate pe industrie, care oferă liderilor şi managerilor posibilitatea de a se angaja digital cu colegii şi specialiştii în tehnologie şi pentru a găsi răspunsuri la unele dintre cele mai actuale întrebări ale acestora.

 

Microsoft a făcut parteneriat cu una dintre cele mai valoroase platforme de afaceri din România, Ziarul Financiar, pentru a aduce la viaţă ZF #Optimize Business - o platformă de dialog pentru a împărtăşi idei, inovaţii şi iniţiative în unele dintre cele mai critice domenii: producţie, dezvoltare IT& software şi energie.

 

Fiecare industrie se confruntă acum cu schimbări menite sa aducă transformări. Alăturaţi-vă următorului nostru eveniment ZF #Optimize Business - Energy pe 25 septembrie 2020, între orele 09:30 - 11:30 AM, în cadrul căruia dorim să oferim soluţii pentru deblocarea barierelor tehnologice, ajutându-vă să consolidaţi amprenta digitală şi să realizaţi noi oportunităţi.

Vom discuta cu invitaţii relevanţi din industrie provocările pe care probabil că încercaţi să le depăşiţi în prezent şi vom încerca să găsim împreună răspunsuri comune şi modalităţi de acţiune pentru depăşirea situaţiei actuale şi pentru a vă pregăti pentru ceea ce urmează

 
 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali