Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
ZF #Optimize Business - IT & Software Developers 
 
 
În lumina recentelor evoluţii globale din jurul COVID-19, am luat decizia de a aduce mai aproape clienţilor noştri o serie de evenimente axate pe industrie, care oferă liderilor şi managerilor posibilitatea de a se angaja digital cu colegii şi specialiştii în tehnologie şi pentru a găsi răspunsuri la unele dintre cele mai actuale întrebări ale acestora.
 
 
 
Microsoft a făcut parteneriat cu una dintre cele mai valoroase platforme de afaceri din România, Ziarul Financiar, pentru a aduce la viaţă ZF #Optimize Business - o platformă de dialog pentru a împărtăşi idei, inovaţii şi iniţiative în unele dintre cele mai critice domenii: producţie, dezvoltare IT& software şi energie.
 
 
 
Te invităm să te alături evenimentului ZF #Optimize Business.IT & Software Developers în data de 30 septembrie, între 09:30 şi 11.30, în cadrul căruia dorim să oferim soluţii pentru deblocarea barierelor tehnologice, ajutându-vă să consolidaţi amprenta digitală şi să realizaţi noi oportunităţi.
 
Dezvoltarea software-ului nu a fost niciodată mai relevantă, având în vedere era noastră digitală şi mai ales acum, având în vedere ritmul accelerat de digitalizare şi adoptarea tehnologiei.
 
Vom discuta cu invitaţii relevanţi din industrie provocările pe care probabil că încercaţi să le depăşiţi în prezent şi vom încerca să găsim împreună răspunsuri comune şi modalităţi de acţiune pentru depăşirea situaţiei actuale şi pentru a vă pregăti pentru ceea ce urmează.
 
 
Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/, 
 
https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali