Conferinţe
TEME DE DISCUŢIE

ZIARUL FINANCIAR vă invită la Videoconferinţa ZF Private Health - din marile centre economice, în fiecare judeţ. Cum dezvoltăm piaţa privată de sănătate la nivel naţional? pentru a dezbate următoarele teme:

·       Potenţialul de investiţii. Care sunt zonele „vedetă” pentru investiţii? Ce criterii sunt puse pe masa la discuţiile despre proiecte de investit? Cât loc mai este de creştere în piaţa private de sănătate şi unde?

·       Sursa de investiţii. Cât costă să ridici o clinică, un laborator, un spital? Investiţii de la zero sau spitale deja construite? Ce surse de finanţare există?

·       Anul 2021 în Sănătatea privată. Al doilea an de pandemie a venit cu provocări similare pentru jucătorii din piaţa privată de sănătate, dar şi cu o stabilitate recăpătată după adaptarea la criza sanitară deja dobândită din anul anterior. Ce investiţii s-au făcut în 2021? Cum s-a simţit acest an în business?

·       Aşteptările pentru 2022. Ce planuri de dezvoltare se conturează pentru anul 2022? Cum s-au setat bugetele de investiţii în acest an? La ce să ne aşteptăm din perspectivă de business, dar şi din cea sanitară?

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali