Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinta ZF – ROMANIA PROPERTY CLUB

 

POLII DE BUSINESS AI ROMANIEI

Care sunt cele mai noi investitii imobiliare in orasele regionale din tara?

 

In plina pandemie, investitiile imobiliare (in proiecte logistice si industriale, proiecte mixte de regenerare urbana, retail, ansambluri rezidentiale, cladiri si parcuri de birouri) au continuat in orasele din toata tara, acomodand nevoile imobiliare ale companiilor din intreg lantul economic care se extind la nivel regional.

 

Totodata, au creat noi oportunitati in economiile locale, au atras dupa ele investitii din alte domenii si au ridicat valoarea imobiliara a unor zone abandonate pana nu de mult.

 

Multi dintre marii jucatori cunoscuti pe piata de real estate din Bucuresti s-au extins in ultimii ani, in special in orase precum Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta dar si in orase mai mici, precum Sibiu, Baia Mare, Giurgiu, Pitesti s.a.. Odata cu acestia, companiile din domenii conexe – precum cele de constructii, furnizorii de materiale, jucatorii din facility si property management, amenajari interioare si fit-out s.a.

 

Cum au performat pana in prezent si care sunt directiile de extindere ale celor mai activi jucatori regionali, in continuare? Pe ce orase, noi oportunitati si formate imobiliare mizeaza toti acestia, in perioada urmatoare? In contextul in care pandemia a readus in atentia nevoii pentru infrastructura medicala adecvata, ce noi idei de investitii pot fi luate in calcul, ce nevoi sunt inca neacoperite si ar putea atrage noi investitori? 

 

Pe de alta parte, ritmul de dezvoltare ale oraselor din tara este in stransa legatura cu accelerarea proiectelor de infrastructura publica. Care sunt orasele de interes pentru investitori si ce investitii publice ar trebui accelerate pentru a putea genera dezvoltare, in anii urmatori?

 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
  • Care sunt cele mai noi investitii, pe toate clasele de proprietati imobiliare, la nivelul marilor orase din tara? 
  • Pe ce s-au concentrat marii jucatori in ultimii ani si care sunt tendintele, pe ce mizeaza acestia in continuare?
  • Noi formate imobiliare, adaptate noului context: logistica si formatele de retail de proximitate, birouri flexibile in orasele regionale, s.a.
  • Cand vom vedea pe piata romaneasca formate imobiliare pentru sanatate – logistica medicala, mall-uri medicale s.a.?
  • Investitii publice necesare pentru accelerarea dezvoltarii oraselor mai mici. Cum se pot dezvolta in continuare orase precum Sibiu, Pitesti, Giurgiu, Medias, Baia Mare s.a.? Ce investitii au atras pana in prezent si ce proiecte de infrastructura publica ar putea atrage atentia fondurilor imobiliare?
  • Care este este perspectiva jucatorilor de pe pietele conexe? Cum au evoluat piata constructiilor si materialelor de constructii, jucatorii din facility si property management, pietele de amenajari interioare si fit-out?
Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali