Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
ZF #TeamsWork - Healthcare
 
 

Având în vedere contextul global în care ne aflăm, am luat decizia de a le oferi clienţilor acces la o serie de evenimente axate pe industrie, cu scopul de a-i ajuta să obţină rezultate mai bune şi astfel, să avansăm împreună. 

Ziarul Financiar impreuna cu Microsoft au creat ZF #TeamsWork – o platformă online unde se pot împărtăşi idei, inovaţii şi initiaţive din cele mai importante domenii: educaţie, finanţe, sănătate, retail şi industria prelucrătoare. 

Te invităm să te alături evenimentului ZF #TeamsWork Healthcare în data de 24 iunie, între 10:00 şi 11.30 AM, sa aprofundăm aceste subiecte şi căutăm să vă ajutăm să vă modelaţi viitorul şi să realizaţi noi oportunităţi. Stă în misiunea noastră de a împuternici organizaţiile să obţină mai mult, aducând tehnologia şi produsele noastre în experienţe care deblochează valoare pentru clienţii noştri.


Haideţi să începem cu provocările din mediul de business cu care probabil va confruntati in aceasta perioada şi să încercam să găsim răspunsuri si metode pentru a depasi criza actuala si a va pregăti pentru ceea ce urmează.

 
 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

Împuterniciţi echipele de îngrijire

Partajaţi date sigure de sănătate, colaboraţi şi generaţi perspective care îmbunătăţesc rezultatele pacienţilor astăzi. Accesaţi pacienţii şi permiteţi diagnosticul la distanţă prin soluţii de telemedicină.

Permite ingrijirea personalizată

Creaţi o experienţă care oferă oamenilor controlul asupra datelor lor de sănătate şi oferă informaţii care facilitează îngrijirea de sine şi sprijinul familiei.

Îmbunătăţirea rezultatelor operaţionale

Utilizaţi date clinice şi operaţionale pentru a accelera diagnosticul, a îmbunătăţi eficacitatea îngrijirii şi eficacitatea operaţională.

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali