Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
ZF #TeamWork - Servicii financiare
 
 
Având în vedere contextul global în care ne aflăm, am luat decizia de a le oferi clienţilor acces la o serie de evenimente axate pe industrie, cu scopul de a-i ajuta să obţină rezultate mai bune şi astfel, să avansăm împreună. 
 
Ziarul Financiar impreuna cu Microsoft au creat ZF #TeamsWork – o platformă online unde se pot împărtăşi idei, inovaţii şi initiaţive din cele mai importante domenii: educaţie, finanţe, sănătate, retail şi industria prelucrătoare. 
 
Te invităm să te alături evenimentului ZF #TeamsWork de pe 10 iunie, între orele 10:00 – 11:30, care are ca subiect domeniul serviciilor financiare. În misiunea noastră ne dorim să abilităm organizaţiile de servicii financiare să obţină mai mult, prin aducerea tehnologiei şi produselor noastre în experienţe care deblochează valoare pentru clienţii noştri.
 
Fiecare organizaţie de servicii financiare caută în prezent schimbarea şi modul de utilizare a tehnologiei sigure şi conforme pentru a reimagina în mod fundamental modul în care îşi desfăşoară activitatea, a schimba aşteptările clienţilor, a îndeplini reglementări complexe, a trata noi concurenţi, a combate ameninţările cibernetice şi a forţei de muncă productive.
 
 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresele: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

https://www.facebook.com/ZFLiveOficial/?

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

Cum s-au adaptat băncile pentru a răspunde în timp real la nevoile noului client?

Care sunt noile capacităţi dezvoltate şi cum a fost folosită tehnologia pentru a aduce aceste noi capacităţi pe piaţă?

Care sunt noile oportunităţi pe care tehnologia le poate fructifica?

Planificarea pentru ceea ce urmează, într-un mediu pregătit să opereze şi de la distanţă în orice moment

 

Află mai multe
SPEAKERI
Patrice Amann
Regional Leader FSI EMEA, , Microsoft

.

Mădălina Popa
Financial Services Industry Director CEE, Microsoft

.

Mugur Podaru
Director Directia Operatiuni la Distanta , CEC Bank

.

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali